Alrightans

Cattis såg en tussilago och jag sprang (halkade) runt sidsjön med snö upp till knäna. Jag är sur idag. /L

Ljusa kvällar och varma vindar!


Klockan är framställd till sommartid och kvällarna är redan märkbart ljusare. Våren har äntligen kommit till Stockholm, för att stanna denna gång!! Jag såg tussilago idag. 
Jag är glad! /Cattis

Jag fick jobb idag, yihoo!!


Här på Rizzo (Biblioteksgatan) ska jag jobba i vår och sommar. Det känns spännande! Jag försöker hålla mig till östermalmskvarteren hahaha! Neerå! Hoppas det kommer funka bra!/ Cattis

Den här sången..

är tillägnad min egen gogodansare. Haha! Puss på pannan min söta syster. Jag saknar napa med dig. /L

Tisdag

Jadu Catten, vi har ju i alla fall En trogen läsare vad vi vet, mini syster, så vi kan väl lika gärna köra på så länge vi orkar och vill. Haha! Eller vad säger du Tovsan?
Min dag såhär långt: tog en before-breakfast-trip till Nacksta för att inhandla lite mat. Glömde hälften (eller orkade nog inte bära) men vad gör det när man har havregryn till gröt iaf! Eller vad säger du Cattis,hahahah! (Tyck om gröt MER liksom.) Eller okej, sojamjölk med socker och lite gröt till det, men det är en annan historia.. Sen har jag tvättat ett berg och påbörjat min presentation av praktiken samt börjat skriva på praktik-rapporten som ska in imorgon. Läste idag att man gärna skulle ha med något arbetsprov av något slag.. tur att jag helt glömt bort skolan överhuvudtaget.. Har inte mycket att komma med där kände jag,men äh. Dagens fortsatta planer är i alla fall att skriva klart skiten, dammsuga och vika tvätt samt gå ut och ta en löparrunda runt sidsjön sen kanske. Eller gymma.. Körde pump igår i alla fall så träningsvärken är ett faktum.

Fruktskålen är fylld igen :)


Min bästa kompis Sture och jag hängde några timmar igår. Livet är allt bra lätt när man kan sitta på en skohylla och mysa.



Sen sov vi en stund också.. Han kryper alltid upp och lägger sig med nosen mot ens hals (vill ligga nära). Innan det busade vi lite, vilket innebär att Sturis biter mig i örat (som en symaskin fast skönt) och jag gapskrattar..he. Han ville låna mitt nattlinne den här gången sa han. Det fick han såklart.


Kram på er. /Lina

Ett nytt inköp..


En blommig klänning från Gina Tricot, som jag hade tänkt ha till min skinnjacka eller något annat "hårt", nitskärp samt svarta gladiatorpumps eller stövletter.
 
Så vad tycks? A keeper? Är inte 100% nöjd men den var inte så dyr, plus att det kan vara ett bra alternativ i vår/sommar när man inte hittar ngt annat i garderoben ;D /Cattis

Fredag och Lördag

Fredagen: Jag, Stina och Maria tog några glas vin innan vi gick ut och rumla.

Jag och Maria körde samma tema: GRÖNT! Lol!
                               


Lördagen: mycket trevlig förfest med Joanna och gänget från Norrköping under Earth Hour. Det bjöds på "Hypnotic" shots och hemgjorda bakverk, sen blev det dimmigt haha! Jag och Joanna fular oss för kameran som vanligt.
 
 
Riktigt kul hade vi, hehe! Sen blev det 309 igen.. don't judge!
Söndagen spenderades i sängen, fan jag måste sluta! Haha!
/Cattis

Vad hände?

Vad hände med mig då? Tappade jag helt stinget eller? Ja, Lina jag tror jag hamnade i en mini depression när du åkte, och blogga är inte det jag längtar efter mest av allt. Det syns på statistiken också att vi (JAG!) varit sämst på att uppdatera. Fan! Kanske måste lägga upp ett par bilder från helgen iaf...

Dessutom undrar jag vad som ska hända med bloggen nu när du inte är i sthlm? Ska du blogga från Sundsvall och jag härifrån Sthlm? /Cat

Sista dagen i sthlm..

..hade jag mixat dessa tre färger (gillar skarpt)


Och lite avskedspresenter (förutom en hel del Calvin-undies)




Och kvällen-



/Lina


Ovilja

Jag strejkar. Orkar verkligen inte inte INTE göra vad jag borde. Gå och handla mat (är inte sugen på nudlar till frulle men magen skriker,snart står jag inte ut längre), PACKA UPP (ja det ser likadant ut fortfarande), städa, besöka en telia-butik och fixa ett nytt (tillfälligt) nummer... Så fort jag kom innanför dörren imorse var allt jag orkade göra att byta om till nattlinne, äta det enda nyttiga jag hade hemma (ett plommon) ,ta en b-vitamin och lägga mig med datorn i sängen.. (Sakerna ligger intryckta mot väggen nu). Kanske en timmes sömn på det här? Just det,ska träna sen också. Blev liksom ´ganska peppad i sthlm där man faktiskt måste gå längre till BUSSEN för att ta sig till gymmet än vad jag måste gå för att stå på rullbandet här. Det är det fina med småstäder. När jag dessutom inte jobbar heltid så finns helt nya möjligheter - anar jag succé? Ge mig en timme nu. Sen kör jag igång här hemma. /Lina

Cat?

Jasså du Cattis. Du tog och dissade mig så fort jag lämnade ballonggatan...

Måste bara tillägga.

Det är alltså i HALLEN som det VERKLIGEN händer. DÄR ligger min STÖRSTA resväska och all packning utanför väskan såklart. 10 väskor/påsar hade jag. Det var en fin resa. Måste vila lite innan jag strukturerar upp mitt hem.

Fan vad härligt det är och komma hem och packa upp i lugn och ro!



Och då har ni inte sett toaletten och badrumet... Blev en spontan middag igår och sen bara hem för att riva upp nått att ha på sig för att svida om till fest. Jag hade inte packat så strukturerat om man säger så. Just nu (söndag) ligger jag i drivor av toalettartiklar och kläder på sängen (ljög. nej jag sitter på en kant, men ska strax lägga mig på allt) har precis ätit hydros cesarsallad, kom på att jag glömde köpa toapapper, med en huvudvärk som heter duga. Vart iprenen är? Det är en jävla bra fråga.

Jag saknar ..

Ballongvägen. Love u. MEN NU SKA VI ROCKA SVALLET MINA VÄNNER!!! Vilka ska ut? haha.Puss

Fredag

Semester! Till onsdag, för då börjar skolan igen :) Sitter med ett glas vitt och har ätit riktigt god middag och snackat gamla tonårs-minnen med brudarna.. (ni vet när man hade fest och gjorde sönder halva huset,men damn vad kul man hade..typ) Pallar tyvärr inte och göra Sture en sista kväll..orkar liksom inte duscha. Så jag fastnar i soffan med Frida och vinaren. Haha! Så firar jag min praktik! Nu väntar Svallet och eve utgång imorgon.. lite skola (pr och branch-analys är nästa kurs) och sen Östersund framöver. Min älskade Brulle fyller ..just det! 25! Sen Åre med familjen och ännu en lovely vår i Sundsvall. Lifes good. :)

PUSS BABES! /Lina


Chapter 4568768797

Också var ännu ett kapitel till ändo. Jag pratar om min praktik på Pr-byrån här i staden. 10 veckor har gått jävligt fort (vem trodde nått annat..)  Brudarna på Mode bjussar på Grill idag till lunch och ikväll blir det middag hemma på ballongvägen. Älskar hur vi komponerade ihop den middags-tanken. 

- Vi kör LÄTT tacopaj!
- Orkar vi göra tacopaj?
- Vet inte..
- Bea är ju grymt alltså...
- Blir klyftpotatis, bea...Nått till också kanske?.....tja vi kör lite kyckling till det då.

Bra mat. Mycket mat. Mycket potatis.


Ska väl jobba lite idag också då kanske? Har faktiskt lovat min handledare en hel del idag..

Ses i Svallet imorgon! ;) Ska ni ut och rulla?

Puss Lina

Wish me luck!

Tenta idag (fredag). Bläää!! /Cattis

Tror jag ska klippa av ett par gamla mysbyxor..


Fan vad snyggt!! och avsplappnat, och skönt. Ska leta fram några mysbrallor och ta till saxen tror jag. Typ till en t-shirt som på bilden. Eller. Tänk till en kavaj, Mr Alexander Wang himself har sagt att det är så man ska bära dem. Just obey!
 
Dock bar ingen av modellerna den med en kavaj på visningen. Svart ock grått är det som gäller iaf. Någon enstaka färg här och där så som chockrosa, orange och turkos. Här ser vi också designern.. en stor favvo just nu!
 
Tove, vi ska bättra oss, fler inlägg och oftare. PUSS!!! /Cattis

Narcisco Rodriguez

Jag har upptäckt en ny designer. Tror att han ursprungligen är kuban och har tidigare designat för Donna Karan och Calvin Klein. Lite läskigt förnamn bara..
 
Kolla in den klänningen du, och den kjolen. Älskar kläder som är underklädes inspirerade just nu, som det korsett-aktiga livet (överdelen alltså) på klännningen. Riktigt hett!!! Får väl försöka spana efter kopior om man inte vill lägga en månadslön. Säg gärna till om ni hittar några. Clutchen är från Anya Hindmarch (vi sålde dem på MrsH) /Cattis

Och färglös som en tår, blir jag..

utan dina andetag. Kvällens låt är ikväll tillägnad Förrådet i Sundsvall. Våren 09 blir oförglömbar. /Lina


Jag tog mig en promenix jag..


It's all about Balmain right now..


Den kjolen vill jag ha!! Köp den här. Vet att det finns kopior därute, bl.a. så har Gina Tricot en svart med nitar i butik just nu. Nighty night /Cattis

Cattis du glömde en serie :)

..enligt mig i alla fall..hehe


Onsdag

Hola! Idag har jag jobbat.. Skulle packa ihop ett lite Balmain-inspirerat jobb till en stylist och då fick det bli en hel del från bik bok. Gillar skarpt dessa "repade" tröjor som kommer (i vitt på bild), hårbanden som man har som ett pannband över håret á la 80-talet ni vet :) och paljettjackan. Till det skickade jag en massa trasiga och stentvättade jeans och hööga heels.


Förmiddags-fika :)


Och idag blev det kjol och converse.. tycker väl inte det är så snyggt (på mig), gillar bättre att köra jeans till conversen, men skönt var det iaf.  ;) /Lina


Jag är ett fan av..

..JUMPSUITS!! Kolla in denna snygga som Rachel Stevens bar på en gala nyligen. Så nedtonat och enkelt! Very classy!
(Skor Christian Louboutin)

Fakta: Jumpsuit är en slags overall, dock lite snyggare än det man direkt associerar till, men byxa/shorts och överdel sitter alltså ihop :D

 Ett annat exempel är..

..denna overallen, design: Martin Margiela. FYI så var det jag som sålde den till Charlotta Flinkenberg (tjejen till höger lol, chefredaktör för tidningen CHIC) i somras på Mrs H.
Kul va! /Cattis

Sucker for sit-coms!!

"Pick your 5" - den nya grejen på facebook! Det kan vara vad som helst, dina 5 bästa album/artister genom tiderna, bästa tv-program etc. Eftersom jag ääääälskar amerikanska sitcoms (situation comedy) så var jag tvungen att välja mina fem!

Det blev:
Såklart SATC!! Det bästa jag sett på TV. EVER!!!


The Fresh Prince! Vem annars?! Will - den roligaste människan någonsin?


10 år och samma höga kvalitet! Vänner är extremt bra. Fortfarande!
Frågan är: när kommer filmen???


Spin City! Ahhh så sjukt. Så roligt!! Preferens: de avsnitt med Michael J Fox!! Men James måste ju dock vara den roligaste karaktären gahaha!!


Scrubs! Det jag ser mest på TV just nu! Just awesome! Måste verkligen köpa boxen!!

Kom igen nu, in på fejjan and pick your five. Haha! /Cattis

Fräknar - komsi komsi!!

Detta måste vara en bild från i somras eller i våras. Tycker att man ser mina fräknar där, och jag längtar såå efter dem. Gillar dom starkt! Det är liksom så somrigt och fräscht :D Jag sitter just nu i tenta plugg (tenta på fredag) men lyckades ta mig in till gymmet och träna, med Elin, och dessutom sola, det var riktigt skönt. Dock kom inga fräknar fram. Måste nog sola minst en gång till innan de syns. Jag längtar så mycket till våren och sommaren att det värker i mig... aaahhhjj!!

God natt på er, dröm söta drömmar! /Cattis

Godmorgon adam allsing

Namn.. alla dessa namn. Orkar inte lägga dem på minnet fattar ni la väl! :) Och stava korrekt? Det har jag inte tid med. MOHAHAHAHAHAHAHAHAHA! GODMORGON ALLSING!!! Puss L

Lina!

Kan du lova att skrolla ner och läsa ditt inlägg om Tippen! Det är så sjukt roligt så jag viker mig av garv varje gång jag läser.. Liksom din stavning gumman. Gå också in och läs min kommentar.. HAHAHAHAHAH!!!!
Tack! Du e ju skönast! /C

Ibland, om än för en kort stund, infinner sig känslan..

av nöjdhet. Trots allt. Trots skitväder, stulen mobil med en räkning på 7 lax. Trots lite sömn och att man får äran att ta sin examen under jordens fetaste lågkonja. Det ordnar sig alltid. Coldplay spelar sin ljuva musik och jag älskar min praktik.. Kommer kännas tomt att lämna den. 
Nu ska jag ringa och göra en sk trendspaning ;) Ciao. /L

Glömde glajjorna juh!


Glömde lägga upp den här bilden. Skulle ju fula mig lite inne på weekdays, men vi kom fram till att det inte blev så fult som vi trodde. Haha! Jag älskar att testa roliga, fula, konstiga brills.Jag bara MÅÅÅSTE!!! Visst, okej, de snygga är också roliga att prova men inte liiiika roliga.

Haha kolla den här, från Barcelona i somras. Åhhh jag vill ha sommar nuuuuuu!!!!
 /Cattis

Polygami

Jag orkar inte va otrogen mer. Jag kör månggifte. De här måste också va med..


De här kanske... är inte dökär än men lite. /Lina

Sommarrrr!

Inte inspirerad för fem jävla öre att klä mig snyggt just idag MEN! vill bara va brun och fin och sitta på en gräsmatta i den här klänningen i sommar! Så himla mjuk, skön, fin, soft och TUB. Älskar tub. Från Bikkis bokkis. Linnet med den mönstrade överdelen är inte heller fel, med typ lysorange bland färgerna. Älskar verkligen lysorange när det används rätt. Den med ett par korta jeansshorts och ballerina så är man fit for fight. /Lina


Kladdkakan hemma kanske piggar upp sen?

Så jävla worthless.. Sovit i alla fall 7,5 - 8 timmar (fucking dödstrött ändå), sköna kläder på mig (aldrig velat vara naken mer än just precis nu), mycket MYCKET att göra på jobbet så dagen borde gå fort (orkar inte ens lyfta ett finger men jag måste ju), det är mars, snart april i sthlm! (men gatan ligger som en blöt jävla sur vattenpöl och pajar mina skor). Nej vet ni, jag pallar fan inte den här dan.  Ha en fucking great måndag. haha.

Ett recept.

              
       

En vanlig jävla kaka.
  • Ett ägghelvete                             
  • 1 dl sur kakao
  • Så lite smör som möjligt
  • Socker
  • Ingen jävla mandel i alla fall
  • 2 dl bakpulver
  • 1 pkt fula russin
  • 1,5 dl allerginötter
  • 1 dl tradigt vanillinsocker
  • melon eller nåt
  • Sprit!

Häll nästan allt i en bunkjävel och kör med elvispen i en kvart. Grädda direkt i skålen. Skit i att smöra och bröa, kakhelvetet fastnar ändå.
Dunka ut skiten på matbordet om du kan. Garnera med melon, krossad och sprit. Det spelar ingen roll. Skit i det då. Dra åt helvete!

Hehe, det där receptet är ganska roligt. Beror på humorn såklart, men läs det igen.. så jävla sur, hahaha!
God natt! /Cattis


Söndagsnöje 2: Yoga

Innan kakan körde vi situps, armhävningar och ..yoga! Fick nått ryck ba.. :) Här kör Cattis en solnedgång eller nått skit.. Haha!!! /Lina


Söndagsnöje 1:Baka en kaka

Här har ni ett recept på Ballonggatans kladdkaka:

Vispa smeten:


Häll upp den smarriga smeten i en vit form:
 

Frukt-dekorera:


Sen är det bara och käka! Kraam/Lina

Sisley

Säga vad man vill om reklam men jag fascineras av sådan reklam som man verkligen minns. För det är väl det som är meningen när allt kommer omkring? Här nere är några av klädmärket Sisleys reklambilder. Visst, de är inte alltid moraliskt korrekta, men jag vet inte... tycker de är lite vackra på nått sätt :) /Lina

Söndags promenad


Lina och jag ute på morgonpromenad i frösundavik. /Cattis

Lördag


Mötte upp Anna, Erika (aka. "Big Mama") och Joanna på söder för en lördagsfika och en sväng i affärerna.

Fika! Mums!

Götgatan. Big Mama and me :D

Rebecca denna bild är till dig... Betsson!!!!

Haha!! Vi saknar dig gumman! Puss /Cattis

Toppen ,Tippen!

Gooodmörrrron!! Nu sitter vi i soffan efter en morgonpromenad och frukost. Slökollar lite på reprisen av lets dance och Morgon Allsing har precis dansat.. Då kom vi på - TIPPEN!!! Tror ni man var LITE kär i Morgan och Lasse eller?!?!?!?! Jag var 10 och 11 när det gick och har aldrig varit så kär. Dom var roliga, gjorde VÄRSTA konsterna, ramlade, skrek.. Älska.


Party på jobbet.. igen:)

Ligger nermysad i sängen..blir nog en nap till om en stund. Får se sen vad kvällen erbjuder, om det blir Robinsson och apelsinmarabou eller lite vin och utgång med catten. Vi ska känna efter ikväll, en perfekt lördag med andra ord. Har verkligen inga pengar men inträde betalar vi la inte och cattis skulle handla vin, men jag skulle lika gärna kunna gå ut nykter och vara pigg imorn.. Kan va skönt de med. Gårdagens party i alla fall bestod av middag på jobbet med kollegor från hela norden, det obligatoriska Singstar och sen Berns. Blev en hel del olika drinkar och shots, så jag mår väldigt bra idag med tanke på omständigheterna kom jag på nu! Haha. Kram Lina

De bjussades på italiensk buffé..


Långbord i showroomet


En annan praktikant, modechefen och en finne :)




Min handledare i svart, som jag kommer sakna när jag sluatar!


Vad sägs om den här fylle-poosen då!! :)
Lånade min favvo-klänning från gina av cattis till det körde jag jacka från gina,skärp från bianco och skor från rizzo.

Looking good today mate! Hej från sänghalmen..


Ingen rast, ingen ro!


Iväg på seminarium där vi redovisar om minskad diskriminering vid rekrytering, sen iväg och jobba. (Haha vad sur jag såg ut på bilden, var väldigt koncentrerad att inte röra mig, fotografering utan blixt är en konst) Trevlig helg på er! Puss /Cattis

"Face-work"

 
 
Haha fy fan vad töntigt! Är så sjukt trött idag, helt slut i kroppen. Detta var allt jag orkade med att göra i bloggen idag. Ska iväg o jobba nu, vi får väl se om jag är piggare när jag kommer hem. Yeah right?! Ha en fantastisk dag. Puss /Cattis

Min dag i bilder :D


Utanför huset. Hehe.. eh, det blåste lite, men riktigt fint väder idag!! Ingen snö kvar alls nu! Tjihoo!!
 
Frösunda, där vi bor. Mysigt! Grabbade en Metro o chillade på bussen till skolan.
  
Odenplan och norrtull på väg till universitetet.
 
Katrin och Elin klurar vid datorerna :D Skrev ut 'handouts' till föreläsningen.
Det var min dag i bilder det. Sen blev det gymmet, helt död just nu! /Cattis


A/W i kristider!


Såhär såg jag ut idag.. hehe.. neeerå (I wish!) men jag tyckte detta var riktigt snyggt och stilrent och rätt i tiden. Olika nyanser av grått tillsammans med svart. Min smak just nu. Inte så färgglatt och muntert men extremt snyggt! Har en teori att vi kommer se mindre av guld (samt färger) och mer av silver,metall, krom etc (samt grått/svart) nu i lågkonjunkturstider oavsett säsong?! Även mer stilrena raka linjer och lite sparsmakat i kollektionerna, är jag helt ute o cyklar eller? Häng med i svängarna här. /Cattis

Tjabba

Alltså, hej. Jag har INGET roligt och skriva om eller NÅGRA roliga bilder att visa. Så jag tänkte visa 3 saker som jag gillar just nu :)

Jag älskar ballerina. Som en liten tant. Jag älskar choklad också.. så dessa rackare är en ny klar favvorit!


En annan sak jag tycker om är vitaminer, för det känns lite halvbra sådär. Nu kör jag en c-vitamin på granatäpple och citrus-smak (man kan låtsas att det är läsk). HAHA jomen faktiskt. Dricker en till maten varje dag! :)


Har ni sett den här då?Hitta den på vivo förra veckan.. Bäst i test allstå!? Jag köpte den. /Lina



 

Mysig måndag!

Elin är tillbaka i Sverige igen och var i skolan idag yeeey!! Plus att jag fick en super fin och kul present från USA av henne! :D Blev jätte glad, tack gumman, du är för söt!
 
En lip plumper (läppglans som förstorar läpparna) i färgen Baby Pink från Victoria's Secret. Tjihoo, nu ska läpparna växa hahah! /Cattis

Helg rapport!

Det blev en dubbelutgång för mig i helgen, lol!
Fredag: ute med Joanna och Karolina som var på besök från malmö! Super trevligt, tack tjejer! Karolina kom tillbaka snart!!

Min outfit i fredags: min favoritkjol från Weekday, linne H&M och strumpbyxor från Åhléns.


I lördags var jag och Lina ute, det blev Stureco 309 (igen lol!) Hade en lugn och mysig förfest hemma (bilden)

Ett säkert kort tycker jag. Mikey mic spelar grymmaste musiken!


Min outfit i lördags: samma kjol och samma strumpbyxor haha ! men dock en top som jag köpte i New York i december. Skorna från Rizzo. Söndagen spenderade jag den mesta tiden i sängen haha!! /Cattis

Ok..

Nu blir det Sanningens ögonblick på femman :) Puss /Lina


Kindergarden

.. Det är lite den känslan här idag. Äta, sova, mysa är vad vi gör :)
Det här hade jag på mig igår.. /Lina



Och pjucksen

Parti partiiii !

Yes ni läste rätt, it´s party time. Jag har legat sjuk hela veckan och då menar jag SJUK. Feber, förskyld.. u name it. Är riktigt less på och sitta inne nu ska ni veta och IDAG äntligen kom vändningen som ett brev på posten ;) . Nejmen skämt och sido började jag känna mig bättre igår och idag är det typ bra. Så.. det måste vi ju fira! Jag och Cattis kör på här hemma, jag började med förferre på toan när jag sminkade mig, dvs jag tog med datorn och pumpade.

Ciao babes! /Lina

Friday night

Då ska man hoppa i bingen då. Ungdomarna är ute och festar och här ligger jag i nattsärken och bloggar som en annan morsa. Poor little tink tink, aint that a bitch. HAHAHA. Frida fällde en fin kommentar ikväll innan hon stack iväg -Men Lina, du är ju för fan yngst här! Skärpning!

Men sån är jag, lite mysig sådär ibland. Men sen,..sen vettni, gnistrar jag till ibland och SWICH står jag i dans-stassen med ett glas mouserat i näven. Watch out säger jag bara.

Nattpuss ;) /Lina

Caramba!

Såg att syrran tänkte tillbaka på gamla Barca-minnen ikväll när hon hörde Shakira´s Tortura på Let´s Dance.. :) 
Jag har några favorit-klubbar som jag ALLTID skulle besöka igen om jag åkte tillbaka till de ställena..

Vi har Shoko i Barcelona där man kan springa ner och ta ett dopp efter stängning  (ja det har hänt..)



När man badat klart gick man bara vidare 2 meter längre upp på gatan så hade man Catwalk som var öppet hela natten. Där hängde man i gungor, diggade till dj:n på toaletten och dansade till grym musik.

Vad har vi mer då? Jo Pacha såklart! En världskänd club som finns på väl utvalda ställen som NY,London,Sao Paulo i Brazil, Ibiza, Buenos Aires och många fler. Jag var i Torrevieja i Spanien och det är verkligen världsklass på det stället. Just det, blev en sväng på Pacha i Barcelona också om jag inte minns fel.

 

Sen har vi ett litet guldkorn i (tro det eller ej) Ayia Napa jag måste ta med. Black and White ser inte mycket ut för världen, det är ett hål i väggen, men musiken! Den perfekta blandningen för en rnb -nörd, men här har vi inte bara det nyaste utan lika mycket retro-låtar som man hade glömt. Man är i h.i.m.l.e.n. /Lina

En bra, en kass..

Med risk för att låta som en jävla blogg-tönt, men fasen när vi ändå är inne på hud. Här nere har vi en del av mina badrumsgrejer.. Sminket ligger i en glasslåda nu när jag bor hos catten,hehe. But, lets focus on the hylla above (som dom skulle sagt i Roomservice). Tänkte visa en bra och en dålig produkt, och ett bevis på att dyrt inte alltid är bra. Glasflaskan längst till vänster från Lumene är en slags energi-boost som man lägger på innan eller istället för dagcreme, tror den heter "Energy coctail." Den är riktigt bra! Sen har vi den lilla, vita tuben till höger om den blå som är från Clarin´s och heter "Beauty flash balm" (dyrare som ni förstår...). Den kallas "Askungenkrämen" och är vad jag förstår en typ av primer som man lägger som en creme när man vill lyxa till det lite tex om man ska ut och parta.. Huden ska bli slät och få lyster. Men jag vet inte alltså. I dont really like it, såå mycket lyster får man inte. Eller den är ok, men inte värd pengarna. Kan iofs kanske bli mer användbar på sommaren då man inte är så torr. Jag är nämligen en riktig glans-nörd. Vill helst inte vara helt matt när jag party-sminkat mig.. Vill ha lite glow! Och det är inte alltid lätt att få till om det är vinter och man är torr som ett jävla sandpapper. Primern från YSL blir nog därför också mer uppskattad i sommar... /Lina

Jag brukar inte skryta...

..men om det är något jag tar hand om och brukar vara nöjd med (det finns undantag hehe) så är det min hy. Jag och syster brukar få höra från vår kära mor att vi brås på henne.. Och det är faktiskt sant när jag tänker på det, hon har den renaste hud jag sett och rynkor vet hon knappt vad det är fast hon är 50 plus. Man kan ju alltid hoppas på det .. har faktiskt inte börjat se dessa 25 plus rynkor folk pratar om :)  PEPPAR PEPPAR...
I alla fall, för att hand hand om huden brukar jag, ibland när jag orkar, köra en egen liten spa-behandling: tvätta,scrubba,ånga (ha ansiktet över ångande vatten 10 min för att öppna upp porerna), kanske klämma lite försiktigt och smörja fejjan då och då. Bara scrubba gör jag väl en gång i veckan i alla fall annars. För övrigt ser jag till och använda bra tvätt och ibland också en dyrare kräm (annars bara Nivea typ). Just nu har jag genom tips från catten köpt naturliga Dr Hauschkas tvätt,ansiktsvatten och kräm. Innan det använde jag Dermalogica ett bra tag. 
Jag köper gärna dyrare smink när det gäller underlag som foundation (just nu Clarins, men brukar ha Lancome). Resten skiter jag i, som mascara och sånt, där kan jag lika gärna ha billigt. Jag är student så det blir inte alltid de produkter jag helst skulle ha men brukar som sagt då ha som regel att ha en bra tvätt och/eller kräm plus min foundation. Ett annat tips är ju att vila huden då och då också... jag tycker tex inte om att ha foundation varje gång jag sminkar mig, i skolan blir det ju sällan så mycket smink heller.
Nu till en fråga! Jag är ganska torr och behöver en bra fuktgivande kräm. Har testat mycket men blir aldrig riktigt nöjd. Någon torris där ute som har ett tips?? :) /Lina

PoOr LitTle tiNk TiNk, aiN´t tHat a BiTCh

Vi garvar och vi garvar och vi garvar. Kat Williams ÄGER allt. MINEN när "tink tink" kollar bak när hans löpar-"polare" lurat honom att han behöver signa upp för att löpa och det inte var sant. Bara kolla... hela. /Lina

Ni vet...

..Ibland orkar man bara inte skriva.. :) Puss! /Lina

Toywatch Baby!


Klockan jag har på mig är förresten från amerikanska Toywatch. Har fått många kommentarer och komplimanger för den kan jag säga :D Loooove it! /Cattis

Kvällsutflykt


Tog t-banan till Kista galleria ikväll, det är ju trots allt bara typ 4 stationer dessutom har de öppet till 21 alla dagar :D


Tony Irving och de från Let's Dance var där och dansade märkte vi också haha!

 
Testade bl.a. den här tunna t-shirten med ficka i ljus peachig färg på Gina Tricot. Super att ha till sommaren.Finns i massor av färger. Testade BH på H&M också men de bilderna tänkte jag inte lägga upp här ;D LOL! /Cattis

Orange i vår

Det har varit en extremt deppig vecka hittills, med massor av snö och ingen vår i sikte så långt ögat kan nå. Vi har bara suttit och spelat sorgliga låtar på kvällarna och deppat. Måste försöka få lite ny kraft, motivation och inspiration att orka hålla ut till våren verkligen kommer...
 
Har förr aldrig riktigt gillat orange. Det har varit en riktigt svår färg. Men orange är  riktigt vårigt och fräscht om man är lite gyllenbrun och har lite mörkare hårfärg eller möjligtvis lite guldigt blond färg, dock inte på mig då. Depp. Haha. //Cattis

Kottarna


Tänker tillbaka..

Det är en sådan kväll. Både jag och gumman här är på det humöret.
Tänker på gamla tider, vänner och minnen. Sommrar, sköna människor, lätta tider. Det är så konstigt med livet, det går och går och dagar blir år. Man glömmer så lätt. Jag älskar verkligen min uppväxt, både den som var i unga dagar och min tonårstid. Jag hade nära, underbara vänner, min familj och spelade en jäkla massa basket/fotboll. Tiderna förändras och många har man tappat kontakten med. Men de som känner mig vet hur mycket jag älskar östersund och min uppväxt där. Alla minnen ligger mig varmt om hjärtat och jag kommer alltid vara samma tjej jag var då. En kram till er. /Lina 


Catten vet..

..att jag är lite av en sucker för smör-soul/ rnb som Joe osv. Så hon tog och påminde mig om Jaheim ikväll och då hittade vi den här rackaren med min älskade 2pac också... Mmm.. /Lina

Drömmer mig bort...


..till en väldigt speciell person i mitt liv. Rebecca som bor på Malta. Vad vore jag utan dig gumman? Jag saknar dig så mycket!! Vill vara hos dig nu.
  
                                
Love you! /Cattis

FY faaan!!


Detta vaknade man upp till idag. Deprimerande är vad det är! Igår var all snö äntligen borta och idag ser det ut såhär :( ORKAR INTE MER!! Ge mig vår, NUUUU!!! /Cattis

Kan man få göra en hälsning?

Jag och min kära syster (många skulle säga tvillingsyster - fel) har en fin kontakt. De som vet att vi inte är tvillingar säger att hon är den äldsta - fel. Åter till ämnet, vi har en fin kontakt. Men ibland är den kontakten ganska obefintlig. Alltså.. vi kontaktar inte varandra så himla ofta. När vi väl är i varandras närhet är vi som ett par siamesiska jäklar; vi sover, äter och kissar ihop (jo!) Vi kan spendera en kväll på den fantastiska toaletten med två handfat hemma på brunflovägen, lägga ansiktsmasker och prata om allt och ingenting. Men det fina är att jag tänker på henne varje dag. Jag vet vilka procedurer hon har, vad hon käkar, vad som försigår i hennes huvud. Och som mamma brukar säga när vi har det stressigt och inte hörs på ett tag (eller helt enkelt är i napa 3 månader och utan telefonkort) "-jag vet att ni mår bra om vi inte hörs". Och det är samma sak där, när min stora, kära familj väl träffas, så umgås vi mycket. Speciellt nu när vi är lite spridda. MEN i alla fall! :) Jag vill hälsa till dig Kotten, för jag orkar inte skriva ett sms på 1 A4. Te quiero. /Lina 

Den här...

..låten har jag älskat sen jag hörde den första gången för nått år sedan. Älskar melodin.. den är lite sorglig men endå sexig :)..Haha! /Lina

Nejmen HALLÅ där!

Jaha? Ni trodde kanske att Cattis drev den här bloggen själv nuförtiden? Haha, jag kan inte klandra er. Har varit lite frånvarande so to speak ;). Helgen var i alla fall jättetrevlig.. blev mest film och så :). Här bjuder jag på en suddig outfit från i fredags..

Det blev tunika och tights från hm, kofta och nit-skörp från gina och skor från bronx.
Hittade det här armbandet på jobbet..tyckte det var lite fint. Från Scorett faktiskt. /A big one, Lina


På tv nu..


AMERICA'S BEST DANCE CREW!
 
Ett måste på söndagar! Do ya thang - and walk it out! /Cattis

Vernissage - Henric Aryee och Tomas Lacke (Galleri Svea)

Om du är konstintresserad och/eller vill se ngt coolt. Gå på denna utställning!!  I am telling you! Galleri Svea, Köpmangatan 4, i Gamla Stan t.o.m. torsdag. Joel's kompis Henric är illustratör och gör riktigt grymma grejer. Vi var på hans förra utställning. Kolla in hans site"Henric is an artist and illustrator who does charicature and traditional portraits. The pieces in this show were all created in a digital painting technigue."

Här är några av mina favoriter (Henrics tavlor)


  
Såååå fina!! /Cattis

Lördagskvällen

  
Frida K bjöd på en fantastisk middag för ca 30 pers. Mycket trevligt!

        
       Sypermysigt!

 
Sen blev det dans hela natten. Vi hamnade på Spy Bar. Det var längesen. :D
Tack för en fantastisk kväll! /Cattis

Första gången..


..som jag tyckt att det var riktigt snyggt med axelvaddar faktiskt. Har dissat det HELT fram till nu. Elin Klings blogg kan du spana in här. Hon vann ju stora blogg priset också, för bästa modeblogg. Kavajen kommer ifrån Zara men axelvaddarna har hon låtit skräddaren fixa. Smart!
/Cattis

STRIPCHAIR

                         

Vi åkte till skanstull för att ta en klass i stripchair med Frida K!! Spännande!

 
Framme!! Då kör vi..
  
  
Det var lite som ett vanligt aeribicspass fast med helt andra rörelser, mer rumpa och höfter och dessutom en stol. En riktigt rolig dag! Thanx girls! /Cattis


8/3 - Grattis på födelsedagen Erika!


Stort grattis på födelsedagen gumman! Tack för att du va med igår, det var helt underbart! Ha en fin dag nu. Pussar och kramar till dig "baby mama" /Cattis

Fredags frid!

 
Sitter framför Tv:n (och datorn) med en påse fredagsgodis, nice!! Laddar inför morgondagen! Då ska vi ett gäng tjejer på Frida K's födelsedagsmiddag. Dagen börjar dock med STRIPCHAIR! Oh yeah! Haha! Frida är aerobicsinstruktör och brukar ha stripaerobics på möhippor etc. Imorgon kör hon för OSS!! Ska bli riktigt lattjo! Lovar att jag ska försöka lägga upp bilder på detta! Trevlig fredagkväll! /Cattis

Dagens outfit


Blusen som jag fyndade på Monki för 20 spänn!! Mina True Religion Jeans från Mrs H och mina nyklackade bruna boots! Klockers!!! Redo för skolan. /Cattis

Snart helg (igen!!)

Idag är jag glad. LIte trött och shleten men glad. :) Mina söta lärare var nyss här och hälsade på mig på praktiken, det var trevligt. Varför är jag så glad och trivsam då? Jo, för det är en mysig dag.. Ska hem direkt efter jobbet ikväll och laga middag, packa och bara relaxa och imorgon efter jobbet åker jag till Svallet för att träffa en speciell person i mitt liv..  Men först en eftermiddag med jobb, det är mycket här för tillfället känner jag. Men det går bra! Ciao. /Lina

Ett måste!!


Premiär imorgon fredag 6/3! När ska vi gå?
/Cattis


Farewell Elin!

Vill hälsa till min kära vän Elin som åker...

...imorgon. Trevlig resa och lycka till med allt! Kommer sakna dig!!
Puss puss /Catta

Proppat!


Haha! Vad roligt det ser ut. Vi var och storhandlade på Ica MAXI idag. Vi skulle inte köpa så mycket (ehh!), men det blev en hel del iaf. Frysen och skafferiet är också fullt :D Men det är ju bra att ha mat hemma!!!
/Cattis

Vad tycks om min utväxt?


Färga eller inte färga - det är frågan. Nä tror att jag ska ha kvar min utväxt ett tag till iaf, vill inte vara sådär platinablond just nu. Vi får se vad som händer i sommar..
Puss /Cattis

Blev taggad idag


Inte den nyaste bilden men kanske finaste. Här ser vi fyra generationer. Mormor, gammelmorfar, mamma och lilla jag. Kul!! /Cattis

Angående min otrohetsaffär

..Här är han. Hans klack är finare än gårdagens snygging. Vilken tycker ni är hetast? /Lina

Tisdag...

Tjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeena !! Idag efter jobbet sprang jag på friskis, sveavägen och körde en snabbis. Nu är jag hemma och varvar mellan köket (laga middag och matlåda), tvättstugan och tv:n /datorn.
Här kom jag hem från träningen :) /Lina


Desperat? Desperat!!


Ni missar väl inte? Säsongstart ikväll. Kanal 5, 21.00!
/Cattis

Min dag; grupparbete


Träffade min grupp på skolan idag för att göra en powerpoint till vår seminarieredovisning imorgon. Elin tokar till det lite med Taras glasögon, tihi! :D


Här är resten av min grupp; Katrin och Tara. Så söta så!!

 
Jag väljer lunch. En sallad blev det!! :D Hade gärna slagit till på en sån smoothie också, men det får bli nästa gång.
/Cattis


Ps.

Jag vet inte ens om det är ok att vara som jag är. Om det kan räknas till det normala.  Att älska ett par snygga skor så mycket som jag kan är nästan äckligt. Skulle de fråga mig om handen (foten) skulle jag säga ja. Skulle de få mig att ramla reser jag mig upp och klappar dem. Jag kan smeka dem i timmar och titta på dem utan att bli less. Är det som kärleken till en nyfödd bebis eller en fin hund? Är jag helt jävla dum i huvudet? /Lina

Jag har varit otrogen.

..Jag visar bild på honom i kväll. /Lina

Soffhäng!


Dödstrött efter gymmet. Nu blir det chilla i soffan och kolla tv resten av kvällen. Nice!!
God natt/ Cattis

Jo rå så atte

Hade ni en bra dag förresten? Det hade väl jag... efter omständigheterna. Eventet i sergelgången gick bra. Det bjöds på ny skokollektion, förfriskningar och goodiebags. Catten var där och mingla så vi gjorde sällskap hem sen :) Inte varje dag det. Nu ska jag duscha! Pusspuss /Lina


Ska gifta mig..



...Med dessa pjucks från scoretts vårkollektion. När de kom till jobbet idag kunde jag inte släppa dem. Jag gick seriöst till kopieringsmaskinen utan att släppa dem. Jag kommer bli 4 meter lång men det skiter jag i. Om några veckor är de mina.



De här snyggingarna är också jättefina, inbyggd platå. /Lina

Lördagen på söder

 
I lördags var vi på söder och spanade i affärer (som vanligt), jag köpte den här svarta tröjan/tunikan/klänningen (eller vad man vill) på Gina Tricot 249:- Har använt den typ varje dag sedan dess haha!!

 
Här är vi inne på American Apparel, jag provade en supencool klänning i "baddräktstyg" (bilden) som fans i massa olika färger. Ska suga lite på den karamellen ;D


Fika är såklart obligatoriskt!! Vi tog varsin brie och salami panini och en cappuchino för mig, Lina drack mineralvatten.. hehe. Luuuuv /Cattis

Mmmmm...

Älskar middagar. Man gör det alldeles för sällan, lagar och bjussar varandra. Torsdag, fredag,lördag har jag ätit borta  och det har ju inte varit helt fel kan jag säga.. tssss. /Lina

Torsdag på östermalm hos maja


Fredag på jobbet.. (Middag på jobbet med singstar, massa skumpa, lite vin och sen Rose)


Lördag på fridhelmsplan hos Anna.. Supermysig tjejkväll som slutade på Berns.


Morning glory

Vi har verkligen LEGAT I den här helgen med blogginläggen känner jag, håller ni inte med!? :) Den här dagen började fint. Hade ungefär 20 minuter på mig och göra mig klar imorse eftersom jag sov för länge, kom till jobbet och hade spillt ut halva matlådan i väskan (nu luktar hela mitt liv ädelost), SEN kom jag på att vi har ett event idag i sergelgången, nyöppning av en skobutik som jag ska med på 15-19. Så där ska jag stå, i fula kläder, platta skitiga skor, smutsigt hår och lukta ädelost. Känns det inte som en bra start på veckan? /Lina

Hej

Alltså. Jag lever. Eller.. nästan i alla fall. Det blev en tvådagars.. Ska springa på vivo nu. Hörs sen! /Lina 

RSS 2.0