Valborg inleder sommaren..

Vill spela en riktig sommarlåt, tillägnad Rebecca, tänker alltid på dig när jag hör denna.

 
Tänker på dig gumman! PUSS!!!

"Obsessions"

 
Beyonce gör PR för hennes kommande film, hetare än någonsin.

Can anyone compete to this? Måste verkligen se filmen. Har tyvärr inget datum för svensk premiär ännu.

Måndagar och tisdagar..

..då har jag flest besökare i bloggen. Hur kan det komma sig undrar jag. Är det så att man vill se alla smaskiga detaljer från helgen eller finns det någon annan anledning? /Cattis

Vapianos!

 
"It's just a plant, it just grow like that, but if you just so happened to set it on fire..."
 
Ibland har man bra dagar, ibland mindre bra dagar, då går man och äter pizza med några tjejkompisar  (Stina och Erika)o snackar skit.

Det här var det bästa på min dag! Thanx girls!!
Love Cattis

En klassiker idag. Ahh!!


Joels B-day fest! "Grand boucan, 5ieme cata"


Jag och Frida satte oss så nära buffén och alcoholen som möjligt hahah!
 
Skål för födelsedagsbarnet!
 


Joel och "Babymama"

Erika och Mahjoub. Mathita och Joanna.
 
 
Birthdayboy and his crew. Ute på Layers Cake "LaCa" (franskt uttal haha)
En riktigt lyckad kväll, our style! /Cattis

Lite sköna bilder från fredagen, på skolan.



 

Här satt vi och studerade riktigt hårt haha! Vi njöt mest av solen.

Grattis Tove! 24/4


Stort grattis till dig girl, 23 år idag! (Tove's blogg.)
Vi ses på söndag! Pussar /Cet

Matthew Williamson för H&M

(Bild tagen från Frida Fahrmans blogg)

Imorgon smäller det!! Hela stockholms mode elit kommer stå och köa utanför H&M butikerna... what a mess!! ORKA.
Kolla in kollektionen här! Den är finfin! Själv ska jag jobba, så jag kan inte vara med och slåss haha!
/Cattis


Kaffestund


En stor kopp innan jobbet. Ska bara jobba 5 timmar, men ändå!
Hörs senare, nu måste jag springa.
Puss


Rob n Big marathon!


Håller nästan på att komma försent till jobbet idag för jag är heeelt klistrad till TVn. MTV's Rob n Big är helt klart ett av mina favorit program just nu. Skönare människor får man leta efter!! De gör de sjukaste grejerna, jag skrattar till jag dör!
/Cattis

Dagens Katt Williams - "No it's a nine not a seven"

"Murdered, murdered WHO?"

3am: Rrrrrrr...
- hello?
- No I'm sorry no Shaqueeda here.
- But what number did you dial?
- No it's a 9 not a 7.
- Well try it, if it doesn't work call me back we'll figure this thing out.

Killer eyewear!


Har ni sett videon (Love, Sex, Magic) med Ciara och Justin T? Jag tycker hennes brillor är riktigt heta! JAG VILL HA! De är snyggare än både Kanye's och Beyonce's, right!?! Undrar om de har bra UV-skydd? Lol!


 
Uhh Beyonce's glajjor är riktigt ugly, metallfransar?! What?
Måste ju bara lägga in denna bild från Barcelona i somras. HAHA!!


Universitetet


Hittade två fina bilder för dem som inte bor i Stockholm och som aldrig sett var jag pluggar.
Här i södra huset hänger vi för det mesta. Det e nice!! Mycket folk och det finns restaurang, caféer, 7 Eleven och Pressbyrån. We like!!
Hade en föreläsning idag sen blev det gymmet. Det var riktigt tungt kan jag säga. Jag har jobbat en hel del och inte kommit iväg och tränat så mycket på slutet. MÅSTE skärpa till mig nu.. inte länge kvar till sommaren :D
/Cattis

Kyss mig genom telefonen!


Dagens låt, ni har säkert redan hört den. 
Puss puss! /Cattis

Behöver smakråd

På Rizzo finns en herrväska som jag spanat in. Det är en svart, riktigt stor(!) nylonväska med gulddetaljer som jag tänkte ha som träningsväska. Mäske: HOPE (svensk design)

Min gamla träningsbag är en adidas, asful och för stor! Gör jag rätt om jag köper denna? Pris 1195:- men jag får självklart rabatt eftersom jag jobbar där.

Min fråga är: är den snygg eller är den för stor o för manlig? Och är det dyrt för en nylonväska? Jag kommer självklart använda den som "skolväska" också.. Eller är den ful?

Den är riktigt stor, blir liksom oversized på en tjej, rätt cool!
Låt mig veta vad DU tycker!! /Cattis


Dagens Katt Williams - "Wait for it.."

"He was friendly and informational"
 
"He wasn't even a stingray hunter" HAHAHA!!
/C

P.H.D in pimpin?


Jag känner en som fått detta Ghetto diploma lol! Det är egentligen ett litet skämt som ofta trycks upp på t-shirts och annat. Lite kul i.a.f. för oss som lyssnar mycket på rnb och hip hop.
/ Pimpin Is Easy

Nice work Cat!


Kommer ni ihåg MTV's gamla VJ Cat Deeley? She's still out there!!
Här i en klockren outfit med nitskärp och skor (Balmain?) och chockrosa klänning. Helrätt!
/Cat 2

Födelsedagsparty hos Maria (lördag)

Maria bjöd på härlig plockbuffé och bubbel!


Stina och Frida var bruna o fräscha, nyss hemkomna från Miami och hade massor att berätta.  
<-- Joanna mixar!!   --  Födelsedagstjejen i mitten och brudarna -->
 
En mycket lyckad kväll som slutade på Room 309! /Cattis

På väg på födelsedagsfest..


Hörs imorgon! Trevlig kväll, puss Cattis

En till bara..

Lova att lyssna till 0:42... okej?!?!


Kinda nice huh! ;D /Cattis

Testar.. bloggens första video!

Ett nice litet klipp.. dedikerad till Lina :D

 

Listen and enjoy! /Cattis

Tillfälligt avbrott


Håll till godo.

Åre

Hejsvejs! Ett snabbt inlägg från en fotölj på Holiday Club i .. sitter här lite halv varm i ansiktet från dagens sol med pappa och tove, i mina favoritbyxor (täckbyxorna), precis ätit middag hemma i lägenheten med familjen. Jag, farsan och tove har vinkat av mammsen och brorsan som åkte med tåget nyss. Dagen var underbar! Var i backen 9-16.30 med undantag för snabb lunch, en hel del sol och mestadels ok snö. Helt slutkörd i benen :) Boendet är perfekt, bor mellan kabinen och åre torg. Åker skidor fram till dörren. Ja sammanfattningsvis så leker livet, som Tove sa - Lina, du skulle fan kunna bo i den här lägenheten själv i en vecka! Absolut! Ge mig ett par skidor och liiite sol + grymma backar så stannar jag vartsomhelst. Bastun är ett plus. /Lina




Klubben är snart samlad.

Jag är framme. Bullen med. Tuld likaså. Nane kom med samma tåg som mig igår morse fast hon åkte från sthlm. Emma P är på plats. Jess är i krokarna. Syrran sitter på en buss från Umeå och ska hämtas om nån timme. (Cat saknas dock...)

Kan säga att förberedelserna började tidigt igår och slutade närmare midnatt. (Bilder kommer) De fortsatte tidigt imorse med sång och frukost utanför födelsedagsbarnets dörr. Nu är jag hemma en sväng för att plugga (?) och vila/duscha innan jag ska hämta syrran på busstationen 14. Sen laddar vi till 17.


Återkommer med bilder. Sa jag att Bullen fyller 25? Big day.


Puss! Lina

Asos got it.



ASOS Cream And Black Paneling Bodycon DressASOS Colour Black Panneled Body Con DressASOS Lace Slash Neck Bandeau DressLipsy Jersey Bandeau Draped DressProphecy Ruched Bust Strap Dress /Lina

De är tillbaka.

Drömmarna. Mardrömmarna. Mina mardrömmar handlar inte om yxmördare och att bli jagad av en clown med slaktarkniv. Mina drömmar handlar om djur. Djur i allmänhet, spindlar i allmänhet. Däckar när jag ska plugga i sängen efter föreläsningen. PAM! Vaknar upp ståendes mitt på golvet, bedjandes till någon spindelfångare i min lägenhet att remova den långbenta som han ville skoja och lägga brevid mitt huvud. (Jo, i en halv minut trodde jag någon fler var där.) Jag hade även inatt skrikit om att Sture kunde dö av sladdarna och F sa att jag drömde. DÅ JÄVLAR blev jag arg. Du vet Tove e såndär "MEN DU VET VAD JAG SNACKAR OM LÄGG AV!!! SLADDARN DITT JÄVLA CP!!!"  Jag minns det. Jag var FÖRBANNAD för han inte fattade vad jag mena och anklagade mig för att drömma. Sen vaknar jag upp lite mer. Lägger mig ner. Arg. Orkar inte säga nått. Somnar.

Välkommen hem på fredag Tove! Ska bli ett nöje att sova "brevid" dig. Hehe.

Annars,.. Kommit hem från pump. La på extra idag på nästan allt. Jag klarade det, men shittans vad bröst blev tungt. Har ätit och ska snart packa lite. Tågen var slut idag så jag åker imorgon bitti istället. Blir raka vägen till stan och inhandla lite grejer. Får se om man hinner med en film ikväll.. i sånna fall hade jag tänkt den där med penelope - vicky o christina, barcelona eller vad den heter. Kram /Lina

Påskpartaj! - vad välja?

 
 
En massa roligt som händer här i påsk.. vilka är på?
/C


Mornin´!

Sitter efter en kort prommis hem från F nu på morgonen, käkar gröt och kollar runt lite på nätet. Softarmorgon. Börjar 10.15, men bor man 2 äpplen (på bredden då) från skolan så är det ganska lungt  :)
Idag åker jag till Östersund tror jag. Brukar boka i sista sekund. Tågstationen (västra) ligger också ett stenkast bort så det är bara och välja och vraka. Annars hade jag funderingar på imorgon. Men varför vänta?
Vad är så speciellt med Östersund då? Jo ni, det ska jag tala om; där finns mitt liv, mina vapendragare: FAMILJEN och några kära vänner kvar också. Bla min bästa :) Fredagen till ära fyller hon 25 och DET SKA FIRAS i 2 dagar tom kanske. Sen blir det påskfirande med älskade farfar och fasters familj (som vi faktiskt lyckats få upp från sthlm för några år sen, annars bor hela tjocka där..) Sen blir det Åre på söndag. Familjen har lägenhet där hela veckan men den som lever får se hur länge jag stannar. Vore liftkortet gratis skulle jag garanterat susa nedför lundsrappet/ softa på toppen och träna(!) hela veckan. Jo för skidåkning blir en jäkla träning, om man åker som mig alltså ;) :P

Kram på er/Lina


Fan vad hett - Hov and B!


De är ett riktigt hett par asså! Kul att se henne i jeans, funkar ju grymt bra med hennes vältränade spiror. Älskar verkligen hennes nya snygga hårfärg, lite mörkare. Vill ha! Hennes brillor är klockrena, jackan också! Allt är helt rätt! Even the guy! ;P /Cattis

Nyvaken


Shit! Hej! Jag har typ sovit bort hela kvällen. Kan fortfarande inte vara helt frisk. Igår sov jag till 12.30 (!) helt overkligt för att vara mig och ikväll har jag legat helt utslagen på soffan. Har iofs. varit och tränat, men jag brukar bli pigg av det, inte trött!!
Well well..bara kämpa på! /Cattis

God natt!


Sov sött alla underbara. Puss! /Cattis

Sthlm idag.


En fantastisk dag, varmt och skönt. Detta är bilder tagna från pendeltåget.

Vinterjackan är ett minne blott!

Brillor på! :D /Cattis

I´ve got it.

Den kommer bli fixad snart. Känns bra.


Och du Tjottan..

den där var himlans bra. (Längta mer till fredag) /L

En bra dag.

Bättre inställning människor, det är vad man behöver. Det är en bra dag. 2 intressanta föreläsningar, speciellt ena. Av en gammal old-school sköning till journalist. Ingvar kan ha varit hans namn. Jag diggar honom. Han ville få igång oss, provocera informatörs och konsult-rollen och vårt förhållande till journalisten. Vi skulle finnas där för dem och slicka deras fötter och vi var falska jävlar (haha) men han sa det med glimten i ögat. "Ni kommer ju tjäna mer än oss journalister.. tänk på det när ni slickar liksom OCH bjud oss för FAN inte på nån jävla presslunch. Rövlicka inte." I mig bor en journalist, det vet några av er. Sanningen är att jag kom in. I luleå. Den utbildningen har inget bra rykte och mitt hjärta drog mig till svall. Så, jag läser info/pr, får se om konsult-rollen tilltalar mig när det är dax för examination. Annars söker jag snabbåret som journalst. Och då har jag all inside information från info/pr jag behöver för att sålla ut alla falska pr-människor. Haha! Eller Mina vänner, bygga de bästa kontakterna. För det poängterade Ingvar(?). Inget är så gött som en god kontakt journalister/informatörer what ever emellan.

Längre inlägg.

Nu fixar jag lite på datorn. Ska svara smart på ett mail från telia. Sen ska jag gå och handla för att laga sprdbakad firre, potatis och FILSÅS. Viktgt. Har aldrig gjort en sån tror jag. Sen ska jag fasen iväg och träna. Måste smida medan järnet är varmt.


Vi säger så. En bra dag. /Lina


Rehabilitering

Nä, så illa är det inte. Men det är en favorit-sysselsättning. Jag ääälskar och rehaba. Låtsas att jag är döbakis, dricka c-vitamin, duscha, kräma.. Så det är precis vad jag ska göra nu. Kvällen igår var ok. Började med klassen, sen tog jag en taxi på annan ferre, vidare till salsa-kväll på nått konstigt ställe, ni vet ett riktigt nörd-ställe. En dansbands-kväll fast med salsa. Det är uppvisning av brudar med värsta rio/carneval -kläderna och grejer. Jag hamnade i ett sånt här moment (du vet tove) - vart fan är jag? Haha men det var kul. Sen taxi till oscar sista timmen. Nu blir det som sagt duschen och sen får vi se vart den här dagen vänder.  /Lina


Man ska grunda med vatten, det säger mami

Bra fråga.




Inte helt frisk faktiskt. Har tagit det "sjukt" lungt i helgen. Haft lite feber och mått konstigt. Tog mig dock in till söder i lördags för en fika med Malmöiterna Joanna och Karolina. Kunde inte sitta inne i det fantastiskt fina och härliga vädret. Äntligen vår!!!

Sen mötte jag upp Erika för en sväng i stan. Bild från TopShop.

/Cattis

Skön-lördag

3dje pump-passet för veckan imorse klockan 10. Följde mest med som moraliskt stöd den här gången men det hindrar ju inte mig från att bli mer fit (i wish). Annars var jag i stan en snabbis och nu har jag varit hemma och borde ha sovit eftersom jag sov  för lite inatt och ska parta ikväll. Men icke. Glömde bort det,.. och nu ska jag snart iväg och ta en promenad med sture och husse och äta thai eller kina till middag. Får se om man hinner med en nap sen. Ses ikväll ! ;) /Lina


Jag kände en man..

..som sa att jag var lik en mus när jag vaknade.. Hhaha!

Folk som känner mig..

..skulle nog säga att jag är en rnb/soul-brud. Men jag har mina avvikelser. Kent (vissa låtar) är ett exempel. Reggae ett annat. Men den här .. den är något annat. Så jävla skön. Den ger mig känslor. Jag vill bara springa till hydro och köpa en engånsgrill på stört, slänga cidern på kylning, köpa körv, ringa nane och påminna om senap, dra på ballerinorna och sitta halva natten lång på förrådet. (Innan man drar och badar på torget).  Ikväll blir det film.. imorgon feest. Med klassen och några till kanske :)

Medan vi lyssnar på Empire of the sun kan vi minnas den vår jag längtar så förbannat mycket efter. Här har vi 08:as variant. Vi hittade som sagt en pool.

-Kom vi badar!


- Uuh, okey motherfucker (härmar ka williams tink tink,ok?)


- Neeeeeeeeeej. Det var inte dealen!


- Okej då.

Tidsoptimisten

Kommer hem från pumpen. Hungrig. Häller i vatten och mathavre i kastrull, sätter på femman. Tänker -perfa, då hinner den värmas upp och koka 12 min lagom till jag kommer ut. Slänger mig in i duschen, vad skönt det var. Tvättar hår, scrubbar, kör en inpackning, fixar och trixar, ni vet. Känner rök-lukt. Ingen brandvarnare ringer (men det är bara för att batteriet dog härom dagen). Några svarta stackare ligger i botten på kastrullen och jag undrar lugnt; duschade jag mer än 15 minuter? Tiden går fort när man har roligt.. och jag är en hell of a tidsoptimist. 

Nu till något annat. Jag vill ha en skinnjacka. Till. En mc-variant som man kan ha till allt... jeans, tunika och en snygg halsduk nu och en söt klänning i sommar. Visst, jag har 2 redan (en grå och en svart) men vill som sagt att denna ska ha mc-stuket och Måste va svart. Hm har haft en snygg för 500 (helt slut), Vero moda likaså. Hittade en på MQ men då gick den på 1800... känns sådär med min budget just nu. Fast Han skulle ju köpa en födelsedags-present till mig, man kanske ska satsa på lite bidrag där då? :) Annars..Nån som har nått tips? Ska se ut som den nedan, fast gärna långa armar. Men Kenza har den snyggaste (www.kenzas.se). Från chicy.se.. men den är gammal tror jag. Åhhh.. varför köpte jag inte den där på vero moda när jag prova den i vintras? (Kanske för att det var 67 minus...) /Lina

ASOS Three-Quarter Sleeve Cropped Leather Biker Jacket

Too busy

Stressad som fan idag, hinner inte blogga. Skola och sen jobba. Shit! Är tillbaka vid 21 tiden. Hoppas kunna göra ett inlägg då. (Grymt bra väder iaf!!!) Puss! /C

Fredag ;)

Shululu! Älskar fredagar, no mather what. Idag var jag på gymmet innan frukost och sprang, precis ätit lunch: kycklingfilé med tomat,rödlök och..potatissallad. Nyttigt.. (Var kvar sen min lilla onyttiga bakisdag igår...) Annars ligger jag och läser "Opinionsmakarna - en studie och PR-konsulter, journalistik och demokrati". Går sådär. Klockan 4 tänkte jag gå på pump och sen ska jag hem och scrubba mig och sånt där. På kvällen har jag en dejt.. med Sture. Pirrigt. /Lina

Hej

Gårdagen bjöd på vin hos Madde och kåren. Sen tyckte jag,Robin och Linus det var dax och dra hem och röka pipa och spela recident evil play station. Visst serru. Och hörrni, checka rök-ringen nedan.




Riktigt seg dag. Har mest hängt med Sture the dog. Gjorde det vanliga.. hängde på gården mycket också, där jag mest stod och Sturis drog löparvända efter löparvända fram och tillbaka (med sladdar i kurvorna). Mer energi. Imorgon ska jag definitivt plugga. Och näste vecka tar jag upp Red Bull igen.. måste jobba ihop lite cash nu innan teamet ska läggas ner. Nu måste jag fixa middag. Funderar på och svina till det med något onyttigt.. Får se. /Lina


Ett inlägg från soffan


Nu ska jag iväg och jobba. Eller jag ska först göra några ärenden såsom att lämna in stövlar för omklackning (IGEN!!) och spana in en kofta som jag vet finns på Monki. Vi hörs senare, puss!!/ Cattis


Jeansleggings - det perfekta plagget?!


Perfekt  för mig som är en typisk "jeans-tjej" och har tyckt att leggings känts mer som långkalsonger är ngt annat (på mig själv iaf.). Jag har "råkat" införskaffa mig två par nu under våren, och är faktiskt extremt nöjd. De grå kommer från Vila, ca 300:- och de ljusa är från Gina Tricot också ca 300:- Finns säkert fortfarande i butik om man har tur.
- Mjukare, skönare och snyggare än jeans, och definitivt ingen långkalsongskänsla! Yeahh!
/ Cattis


Ny kurs, nya tag! Puh!


Pedagogik. Lära sig om lärande, hmm?? Okej, bara köra på nu. Sommaren är inte långt borta! /C

Ge mig Hervé

Idag har vi haft seminare hela dagen där vi pratade om våra praktikplatser, det var kul och höra vad alla gjort! Sen var jag på stan, fixa ett refill-kort som jag ska ha tillfälligt med nytt nummer: 073-0309939. Gratis naturligtvis :) Nått ska man ju ha om man har en faktura på 7 lax som man inte ringt en spänn för själv. Sen gick jag och kolla efter en Hervé liknande klänning på Gina som jag sett på nätet, och gissa vad - jag hitta den! (Typ sista 38:an och den blev Min.) Köpte också lite nödvändigheter som försvunnit i flytten, ..(eller som jag inte orkade packa ner). Nu ska jag diska och sen göra mig klar för lite party med klassen :) Puss/Lina



pst,. flarran är björn axéns rootlifter. Himlans bra grej alltså. ds.

RSS 2.0