Jag skäms!

Svenska män, hur är ni uppfostrade? Jag skäms för er så. Ni låter inte kvinnor gå på före er på bussar, tbana eller pendeltåg, oavsett om de är fulla med folk eller ej. Ni tar den sista sittplatsen före en kvinna. Vad är det för fel på er?? Jävla ynkryggar. Stå upp för fan. Var en man. Självklart finns det undantag, men de är tyvärr få. Vad jag skäms för er, svenska män.

Kommentarer
Postat av: Tove

WORD !!

2010-05-05 @ 10:29:36
URL: http://bbgirlsayinheeey.blogspot.com
Postat av: Cattis

Tur att jag kan skriva mina utbrott här! :D

2010-05-05 @ 17:56:07
URL: http://lifeinthecity.blogg.se/
Postat av: Anonym

Egentligen, vad säger att kvinnor ska bli behandlade som prinsessor av männen? Varför ska de behöva stå upp så vi kan sitta eller "låta" oss ta sista platsen? Det är inte början av 1900 talet och vi ska väl vara jämställda? Då på alla plan tycker jag. Sen att det finns vanlig hyfs att inte trängas för att få sista platsen är en sak. Men bara för att män inte väljer att stå för en okänd kvinnas skull tycker jag inte man bör skämmas för ett helt svenskt folk. Och appropå det, menar du att män med utländsk härkomst skulle ha ställt sig upp? Knasigt.

2010-05-06 @ 08:26:12
Postat av: Cattis

Om du tycker att du blir behandlad som en prinsessa för att en man ger dig sista platsen på tunnelbanan så tycker jag på riktigt bara synd om dig.

Självklart är jag för jämställdhet, vem är inte det år 2010? men vi kommer aldrig att komma ifrån att män och kvinnor inte är lika, och inte har samma fysiska förutsättningar. Sedan tycker dessutom att det är en fin gest när en man erbjuder en kvinna att gå på före på bussen etc. Men jag tror inte att det var jämställdhet jag pratade om när jag skrev inlägget, utan syftade på vanligt hyfs som du uttryckte dig. Sedan har jag god erfarenhet av att män som inte är av svensk härkomst har ett annat sätt att se på detta än vad du har. De handlar mycket ofta också därefter.



2010-05-14 @ 09:58:31
URL: http://lifeinthecity.blogg.se/
Postat av: Anonym

Menar du att våra fysiska förutsättningar som kvinnor gör att vi skulle ha det svårare än män att stå på bussen/tunnelbanan? Du får det att låta som om vi kvinnor ska behandlas som åldringar eller funktionshindrade. Du säger emot dig själv när du skriver att du vill ha jämställdhet men ändå vill särbehandlas på bussar etc. Om det är jämställt ska väl du lika gärna kunna erbjuda en kille din plats, eller har han fötts med fel kön för att få sitta med gott samvete för att en kvinna kliver på den fullsatta bussen? Sen att du anser att svenska män har mindre "hyfs" än utländska män så tycker faktiskt jag synd om dig som träffat så dåliga svenska män. Hursomhelst alla har olika åsikter. Men säg inte att du vill ha jämställdhet om du inte ens klarar av en jämställd fördelning av sittplatser på en buss.

2010-05-18 @ 17:02:46
Postat av: Cattis

Du menar att det borde vara angivet på varje sittplats: MAN, KVINNA, MAN, KVINNA, jämt antal, för att det ska vara helt jämställt? Jag vill ha jämställdhet i den bemärkelsen att man ska få lika ersättning för lika prestation.

2010-05-23 @ 13:39:52
URL: http://lifeinthecity.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vi lägger ner den här diskussionen då du uppenbart är efterbliven.

2010-05-29 @ 00:05:14
Postat av: Cattis

Om du tycker det VARFÖR kollar du då MIN blogg?? Känner du ens mig? Eller är du bara jävligt nyfiken? Har du ett såå tråkigt liv så du måste gå in här och kommentera mig och mina åsikter? Varför berättar du inte hur DU själv uppfattar jämställdhet och hur det borde vara, du som nu inte är efterbliven. Du låter bara riktigt bitter om jag ska vara ärlig. Har du ingen egen blogg så jag kan gå in och såga dig? Det är dessutom sjukt fegt att gömma sig bakom namnet "Anonym". Feg och bitter, shit! Inte en bra kombination. Förstår varför du inte har någon blogg och inte vågar skriva ditt namn.

2010-05-29 @ 19:38:10
URL: http://lifeinthecity.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tyvärr känner jag inget behöv att fota mig själv i photobooth med krampaktiga leenden. Men det är ett roligt tidsfördriv att läsa när det är lugnt på jobbet eftersom du känns som en trettioårig Kissie. You go girl!

2010-06-01 @ 09:44:10
Postat av: Cattis

Lol!

2010-06-02 @ 19:58:35
URL: http://lifeinthecity.blogg.se/
Postat av: Tove

HAHAHAHAHAHHAHHAAAA MEN SERIÖST!

Är det här nån vi känner eller, Cat?



Anonym, nej du kanske inte har något behov av att fota dig själv och blogga om dig själv. och det förstår jag, utifrån hur du verkar vara som person. du är säkert sjukt ful också.

jag menar, vem skulle vilja följa dig?



Lägg ner och tracka på folk du inte känner och skaffa ett jävla liv.

Ingen har tvingat dig att läsa varken den här eller kissies blogg. Fega fan.



Cat, Puss!

2010-07-13 @ 18:46:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0