Just nu ser vi på Zlatan och Barca..

dsc00022 (MMS)

Just nu ser vi på Zlatan och Barca..


Ett kallt och grått Stockholm idag. Brr!

dsc00020 (MMS)

Ett kallt och grått Stockholm idag. Brr!


Dagens




Skor?

 
 
 
Ja, det är faktiskt skor tro det eller ej. Lite väl extrema för mig, men kul att se något annorlunda ändå. Det känns som om de är inspirerade av futuristisk konst eller något. Märket är FINSK by Julia Lundsten.
finskk
Jag tycker dock att dessa är riktigt fina, som jag fastnade för på Elin Klings blog
Sugen på nya vårskor? Kolla här, sjukt snygga skor till riktigt bra priser.

Hemma och helt slut!


Har kört ett stenhårt pass på gymmet idag, och är sååå slut nu. Formen känns helt okej, och ska bara blir bättre och bättre ju närmare sommaren vi kommer. Nu ser jag fram emot en härlig tv-kväll. Ni vet väl vad som väntar? Maria Montazami hela kvällen! Ska även kika lite på "Det Kungliga Bröllopet" kl 20 med en annan favorit Ebba von Sydow.

Dagens .. (no comments)

Photo Booth

Så extremt trött idag, ögonen svider, började 8.30 på universitetet. Jag vet, det låter inte egentligen speciellt tidigt, men alarmet ringde 06.45, DET är tidigt! Har på mig ett par (köpte 3 par på 70% rea, OTROLIGT!) av mina nya fantastiskt sköna Acne Jeans, I loooove!

Dagens inköp


Denna top fick bli mitt inköp från H&M The Garden Collection. Jättefina färger i härligt återvunnet material. Tror den blir supersöt till jeans i vår/sommar.

Lördagsfika med Joanna i PUB huset. Mums!

dsc00013 (MMS)

Lördagsfika med Joanna i PUB huset. Mums!


Photo booth


Snart dax att åka till universitetet för att skriva tenta. Japp 5-timmars arbetsrättstenta, hur låter det? Tror att det kommer gå helt okej faktiskt. Skönt med fredag och helg efter det iaf!

Acne höst


Acne har precis visat upp sin höstkollektion här i Stockholm, och jag misstänker att den var mer utstickande än någonsin med tanke på dessa bilder (tagna från Marcella). Hjälp?!

Vad tycks? Ja, kanske bra om man vill lämna handväskan hemma..

Finns det någon skönare?


Jag älskar Maria Montazami!!! Längar till måndag då vi får se ett nytt avsnitt av Hollywoodfruarna. Då dyker hon även upp i Petra Mede Show, yeey!

Testar att blogga med mobilen

dsc00008 (MMS)

Testar att blogga med mobilen


SJP, alltid lika fantastisk!


Här ser vi henne på ShoWest Awards i Las Vegas. Klänningen är skapad av en av mina favoriter i den kategorin dvs. Marchesa.
The Closing Night Ceremony for the 2010 edition of SHOWEST held at The Paris Hotel in Las Vegas, Nevada on March 18, 2010. Sarah Jessica Parker          Fame Pictures, Inc


Dagens inköp


Nya pärlor!! Definitivt ett måste i smyckessamlingen, klassiskt och snyggt. Inköpta på min favorit smyckesaffär Antikt, Gammalt och Nytt.

Mitt nästa inköp härifrån är en ring.

Aujourd'hui

Dagens

Jobbade idag igen trots tentavecka men det känns som om att pengarna kommer att behövas i vår och sommar. Resten av veckan kommer bestå av plugg, plugg och plugg.

Photo booth

On my way..

Middag med Tina och Petra nu. Sen får vi se vad som händer...
Puss!

Lördagens



Jobbade idag. Nu är verkligen våren här på riktigt. Massor av snö har smält bort och folket ha letat fram vårjackorna. Så skööönt! Ikväll ska jag och Petra på middag hos Tina. Då vet man aldrig vad som kan hända haha! 

Fredagsbowling



Fan vad det är kul att bowla, det borde man verkligen göra oftare!

Time for the gym

Photo booth

Hahahaha, lite lagom spännig.

Skor, skor, skor!


De här var ju också helt grymma! De sitter på Frida Fahrman och kommer från Scorett.
Damn, I want!

Need a pair of wedges, asap!

Nude is the new black! (In shoes that is.)

Är dom inte helt underbara dessa kilklacksdojor i mocka från TopShop? Undrar hur lång man skulle bli bara, lite väl hög plateå kanske? Fast jag älskar att vara lång. Måste dit och testa!! (Bild tagen från Kenzas blogg.)

aldo-1.png
De här är ju också helt fabulösa, ellerhur. Jag älskar skor i nudefärger just nu.
(Bild från stylebyme.net)


Dagens


Tog mina svarta tajts från Zara och mina mest bekväma jobbskor idag eftersom jag visste att det skulle bli en massa spring, och det blev det. Men det var en otroligt rolig dag på jobbet, jag och Petra var som galna haha! Klänningen kommer från danska Modström, köpt på Gabriel i Östersund.

Photo booth


Nu ska jag iväg på jobbet. Vi har klubbdag idag, vilket betyder 20% till alla (om man är/blir medlem) Kom förbi vettja! Det kommer bli busy busy! Puss

VOGUE, April 2010


Säga vad man vill om Kate Moss och hennes leverne men ingen levererar på bild som hon. Detta är från VOGUE's aprilnummer där hon finns på omslaget också. Jag vill också ha sånna strumpbyxor.

Ikväll ska jag se...


...Petra Mede Show kl. 22.00 på 3an!
Jag gillar henne skarpt sedan Roast på Berns. Jag tycker att hon är skönt provocerande, oblyg och jag gillar att så många ogillar henne, vilket hon spelar på. Tror det kan bli ett riktigt skönt program. Ikväll gästas hon av bl.a. Marie Serneholt och Alexandra Rapaport.

Underbart helgväder!!

- Got my stunnas on!

Vad gör ni denna söndag? Själv har jag snart återhämtat mig från en liten förkylning och tänkte åka iväg på gymmet snart o känna på kroppen. Känner mig otroligt pigg o glad pga det underbara vädret. Snart är våren här, känns som en otrolig lättnad efter den megatunga vintern.
Hoppas ni mår bra! Puss 

Freeeeedaaag!!

 
Dagens outfit.
Sååå trött efter jobbet idag. Ska dock jobba imorgon också, så inte riktigt helg än för mig men trevlig helg på er!

Time for school...


Dags att åka till universitetet nu. Ahh det är tidigt, trötta ögon! Sedan iväg å jobba lite. Det är ju fredag iaf, wiii! Ha en fatastisk dag!

The baseball jacket

VILL HA!

Jag vill ha en cool, kort liten baseball jacka. OBS! INTE glansigt material. Blir att kolla in Stockholms second-hand utbud snarast. Kan man ha för många jackor? NEJ!


Torsdag 12/3


Idag kunde vi ha dörren öppen på jobbet, det måste ju verkligen vara ett vårtecken om nåt! Snön är typ helt borta inne i stan och folk börjar bli sugna att köpa nya skor, underbart! Imorgon ska jag jobba med Petra och Sandra, yeey!

Hemma en sväng..


Har precis kommit hem från universitetet och slänger i mig lite lunch. Ska iväg i några ärenden till Solna C, sedan hem och plugga och laga mat. Ingen träning idag tyvärr, känner att det är en förkylning på gång bläää. Blir en promenad i solen nu istället.. Puss!

The Oscars 2010

Vackrast var Cameron Diaz i champagnefärgad Oscar de la Renta...

...och Anna Kendrick i en Haute Couture klänning av Elie Saab.
 
Nude-tonerna är det hetaste just nu och framöver, inte minst på skor!

And The winners are:
Best Picture -  "The Hurt Locker"
Best Director - Kathryn Bigelow  "The Hurt Locker"
Best Actress - Sandra Bullock "The Blinde Side"
Best Actor - Jeff Bridges "Crazy Heart"
Best Supporting Actress - Mo'nique "Precious"
Best Supporting Actor - Christoph Waltz "Inglourious Basterds"


En sommardröm!




Man kan inte göra annat än att ÄLSKA  danska Malene Birgers sommarkollektion som verkligen är som en dröm. En ny butik har just öppnat nära Rizzo på Biblioteksgatan. Man vill ha ALLT man ser i skyltfönstret!! Nu är det dags för vår, på riktigt!

Åh! Jag längtar..


Sooooo fabulous!!! 28e maj, måste hålla uuuuut!

Dagens


Kavaj: Zara
Jeans: Acne
Skor: Don Donna/Rizzo
Blus: Vintage
Scarf: Sonia Rykiel/H&M

Redo!


Redo att åka och jobba lite. Solen strålar, fantastiskt!!
Ha en underbar lördag. Puss!

Wow! Nytt från Usher...


Alltid lika svag för denna människans röst. Jag vet, det är smörigt men det är riktigt bra! Hoppas resten av albumet är lika bra, det får vi veta 29e mars.

Samma scarf!


Ebba och jag har likadan halsduk från Sonia Rykiel för H&M yeeey! Ni vet ju att jag gillar Ebba haha!


RSS 2.0