Burberry Prorsum (fall 2010)


Fastnade totalt för Burberry's höstkollektion. Riktigt snyggt med marinblått och svart (och grått) tillsammans. Kavajen är klockren, army inspirerad, vilket är det hetaste just nu. Lårhöga stövlar, behöver jag ens kommentera. Dock hade jag hellre sett en stor (!) svart väska till. Undrar om det bara är p.g.a att jag släpar så mycket saker ständigt och jämt?

En av de bästa...


"Im gonna make a change for once in my life. It's gonna feel real good, gonna make a difference, gonna make it right."

C.H.A.N.G.E!

African dinner and a movie.

Igår åt vi Afrikanskt, eller rättare sagt Etiopisk mat på en mysig liten restaurang i Vasastan. Supergott! Sedan blev det bio, Percy Jackson - kampen om åskviggen, helt okej.

Så här ser det ut. Man äter från samma tallrik med händerna såklart. Jätte mysigt!

Injera heter den stora "pannkankan" som ligger under. Sedan är det olika såser med bl.a. kyckling, lamm och grönsaker. Yumm!!

Härlig "ledig" fredag...


Riktigt skönt att bara "vara" en fredag som denna. Lite skön och interssant läsning om arbetsrätt, en jordgubbssmoothie, en sväng på gymmet (kanske) och en inplanerad dejt lite senare.. ahh sweet!

My Rykiel scarf



I love it!! Okej, dax att ge sig ut i kollektivtrafiken. Wish me luck!

-19° i Stockholm idag. Brrr!


Svinkallt, sjukt mycket snö och totalt kaos i kollektivtrafiken. Jag vet faktiskt inte ens hur jag ska ta mig till jobbet idag. Åh jag orkar inte mer, vill bara ha vår nuuu!

Bad idag! :D


Det var jättekul att bada idag, plaskade jättemycket på mamma och "tata". Haha!
Jayden 9 månader idag.

Yep, jag var där..


Hysteri!! Jag fick kriga litegrann, men jag fick det jag ville. Får se vad/vilka jag behåller, man blir lätt tagen av stämningen sådana där gånger och köper för mycket. Haha! Visar senare...

Ekvation: 9hp = 8 böcker


Hur mycket litteratur kan en 9 poängskurs innehålla egentligen. Ja här har vi svaret. Åtta stycken helt enkelt. Baaaahh!!

Fet-tisdagen eller fettis-dagen?


"Om-man-vill-bli-en-fettis-så-äter-man-en-semla-varje-dag-hela-veckan-dagen" kanske? Äh jag vet inte vad dagen heter eller vad den står för egentligen, jag vet bara att det INTE blir någon semla för mig. Det är ingen stor favorit faktiskt. Det blir ett stenhårt pass på gymmet istället!! (Hehe! - till alla som redan trykt ett par stycken)

Happy Valentines Day


En vecka kvar..


Sonia Rykiel pour H&M - Release 20/2. Denna gång kommer nog till och med jag hänga på låset! Jag vill ha något av det randiga som är hennes signatur(mönster)plagg. Bara vässa armbågarna då..

Hittade en gammal bild på nätet...


Herregud vad roligt!! Hittade den här bilden från tiden då jag jobbade på Mrs H. Här ser vi mig och min chef Helene precis innan jag skulle sluta där. Det var tider det!!! ;D

I LOVE my blender!


Nu blir det en strawberry/blueberry smoothie i min fantastiska mixer.
Jag älskar den verkligen!

Recept:
-1 banan
-Frysta jordgubbar
-Frysta blåbär
-Vanilj yoghurt
-Mixa!!! Och voila, den perfekta smoothien'!

R.I.P Alexander McQueen


Riktigt hemskt att denna framgångsrike designer inte längre finns vid liv. Han tog självmord under dagen efter att han hamnat i en svår depression. 
 
Remember the shoes som jag bloggade om för ett tag sedan, som vi kan se i grönt här.
As coola! Riktigt häftig bild för övrigt!

RSS 2.0