Ute på stan med Rebecca och shoppar lite i...

img_2946 (MMS)

Ute på stan med Rebecca och shoppar lite inför nyår mm.


Loving the Lang look

Helmut Lang A/W-10

Min favorit designer just nu är definitivt Helmut Lang. Utan tvekan. Jag vill ha varenda plagg från A/W kollektionen. Denna jacka är perfektion, älskar skinn och päls kombon. Och hur fina är inte stövlarna med de vida skaften? Jag är faktiskt inte sugen på vårkläder ännu.

Glossy

Agnes Stealth from J. Brand

En mycket fin julklapp som jag fick i år var dessa vaxade jeans från J. Brand som nästan ser ut som skinnbyxor. Massor av zipps bl.a. vid ankeln, och sjukt stretchiga. De kommer att bli väl använda tror jag.

Vad tycks om mina nya "håriga" kuddar? Jag...

img_9352 (MMS)

Vad tycks om mina nya "håriga" kuddar? Jag har faktiskt gjort fodralen själv i olika djurmönster. Behöver lite edge i mitt hem tycker jag, och detta blev ju rätt fint.


Head shot: Testar att blogga från nya luren.

img_4528 (MMS)

Head shot: Testar att blogga från nya luren.


Kvällens outfit


Acne blue leo dress. Loeffler Randall heals.

Cheers to the freakin' week-end!!



There's a party at the bar, everybody put your glasses up!! 
Dags att börja ladda nu för den årliga festen idag på juldagen! Här med en av de bästa låtarna från Rihannas nya album LOUD. Hur bra som helst. Hoppas vi ses ikväll!

Merry X-mas


God Jul från ett iskallt Östersund. 30(!!) minusgrader närmare bestämt! Gick inte att ta bättre bild än såhär för jag höll på att frysa ihjäl haha.

Gårdagens

Loving leather!

Inställd föreläsning idag så jag passar på att blogga lite istället. Oj vad mycket snö det kommer här i Stockholm, helt otroligt, och inte plogar dem heller. Hoppas jag tar mig fram till jobbet idag!!

Loving the look

Donna Karan pre-fall 2011

Hur kan man inte älska detta? Lager på lager, stickat, skinn, metall. Älskar armvärmarna. Och bootsen. Känns som om jag vill bära detta redan i vår.

Just nu: Luciakonsert på Universitetet. My...

dsc00245 (MMS)

Just nu: Luciakonsert på Universitetet. Mysigt!


Red details

Red hair don't care!

Rött långt hår! Hur cool?! Rihanna är riktigt ball i det röda LÅNGA håret. Rött är dessutom vinterns viktigaste färg. Och svart of course. Jackan är ju bara "to die for"!!


New fave

Fabulous in wintertime

Jag har nyligen börjat följa den här tjejens blogg, och jag måste säga att den är nu en av mina favoriter. Jag gillar att hon posar snyggt på bilderna och självklart hennes stil och klädval. Hon är lite annorlunda än de flesta andra bloggare vilket gör det hela mycket mer intressant och spännande. Kolla in Sania Claus, you must!

V.I.P event och make-up artister

Are you a Fallen Angel?

Igår kväll hade vi ett riktigt roligt V.I.P. event på Mrs H med våra allra bästa kunder. Vi hade dessutom två make-up artister från London, varumärket Becca, som hjälpte till med tips och råd om vår make-up. Idag fick vi i personalen en 2,5 timmar lång make-up utbildning om hela Beccas sortiment vilket var otroligt lärorikt och inspirerande. Kunskap gör att man blir en bättre säljare helt enkelt!

Nailpolish

Nytt nagellack från Essie 


 Jag tänkte köpa svart, men så hade vi fått in nya fina vinterfärger från Essie på Mrs H och då fick det bli färgen Luxedo - en mörkt lila färg, ser nästa svart ut.

Snow snow everywhere. Nu börjar det verkli...

dsc00242 (MMS)

Snow snow everywhere. Nu börjar det verkligen likna vinter, brrr!


Frosty!! Idag är min "idol" Kat Von D i St...

dsc00240 (MMS)

Frosty!! Idag är min "idol" Kat Von D i Stockholm (såg henne på nyhetsmorgon) och jag hoppas verkligen hon kommer in till Mrs H. Hur cool hade det varit?


Inspiration!


Långkjol mitt i den kalla och snöiga vintern funkar ju faktiskt!! Bara ha tjocka tights/strumpbyxor under, och för min del: benvärmare!!!
Bild från Sania Claus.

1 december. En klar och iskall morgon.

dsc00235 (MMS)

1 december. En klar och iskall morgon.


RSS 2.0